logo_diap.png Home
Buro Text
Werkzaamheden
Referenties
Contact

_

Buro Text biedt al heel wat jaren maatwerk in ondersteuning op gebied van management. Aanvankelijk richtten wij ons op de ondersteuning van projecten binnen verschillende advies- en vormgevingsbureaus. Zo ook vervulden wij de functie van persoonlijk assistent voor een tweetal CEO's, maar al snel diende de eerste auteur zich aan. Aangezien de samenwerking voor beide partijen prettig en vruchtbaar verliep hebben wij ons in de loop der jaren meer en meer gespecialiseerd in de ondersteuning van de auteur in de meest brede zin van het woord.

Op dit moment werken wij samen met Saskia Noort, Geert Mak, Renate Dorrestein en Rosita Steenbeek.

We ondersteunen onze auteurs op velerlei gebieden. Wij adviseren bij de onderhandelingen van literaire en/of filmcontracten en sluiten deze desgewenst voor u af. Maar ook bieden wij met ons bureau alle voordelen van een backoffice, houden wij pers op afstand tijdens uw schrijfproces, of benaderen juist de pers wanneer daar behoefte aan is. Ook het up-to-date houden van uw website behoort tot onze werkzaamheden.


Kortom, uw gehele ondersteuning op maat in een hand!


Wij zijn selectief in het aantrekken van auteurs, omdat wij elke auteur de persoonlijke aandacht en ondersteuning willen bieden die de auteur verdient. We stellen ons tot doel uw belangen tot in de kleinste details te behartigen. Daarnaast kunt u onze rol zien als intermediair tussen u en de uitgeverij. Alle activiteiten die wij voor u verrichten gaan altijd, mits relevant, in goed overleg met uw uitgeverij. 

Maar mocht u nu geen schrijversambities hebben en bent u op zoek naar een persoonlijk assistent, schroomt u dan niet om onze diensten eens in overweging te nemen. 
 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met ons bureau op vele terreinen optimaal kunnen ondersteunen en zijn uiteraard van harte bereid een en ander nog eens toe te lichten in een persoonlijk gesprek.