logo_diap.png Home
Buro Text
Werkzaamheden
Referenties
Contact

_

Secretariële en administratieve ondersteuning
Er zijn altijd e-mails of brieven te beantwoorden, de pers moet tijdelijk buiten de deur worden gehouden en uw telefoon moet worden opgenomen. Dat kunnen wij u uit handen nemen. Ook verzorgen wij uw facturen wanneer u een lezing hebt gegeven, of een column hebt verzorgd.

Op uw verzoek beoordelen wij uw publicitaire aanvragen alvorens deze bij u terecht komen. Deze verzoeken ontvangen wij rechtstreeks of via de uitgeverij. De uiteindelijke beslissing ligt bij u als auteur, maar binnen de grenzen die u zelf stelt kunnen wij een groot aantal verzoeken op voorhand voor u beoordelen en afhandelen. Hoe lastig is het vaak niet verzoeken die u rechtstreeks ontvangt af te moeten wijzen. Mocht u toestemming hebben gegeven voor een interview, dan proberen wij dit zo optimaal mogelijk voor u te regelen.Ondersteuning primaire en secundaire rechten
De contracten zijn getekend, maar waar blijven mijn voorschotten, hoeveel heb ik verkocht in het buitenland? Zo maar wat voorbeelden van vragen die wij regelmatig van auteurs krijgen. Via een geavanceerd rappelsysteem houden wij het gehele financiële en administratieve traject van uw primaire en secundaire rechten voor u in de gaten. Wij zorgen ervoor dat u maandelijks een overzicht ontvangt met daarop per land / per boek de relevante informatie en uitstaande vragen. Dit overzicht stellen wij samen aan de hand van de gegevens uit de contracten en/of royaltyoverzichten.

Daarnaast controleren wij de royaltyoverzichten van de Nederlandse en buitenlandse edities van uw boeken. Uw inkomsten zijn dus altijd inzichtelijk.

 

Back office voor (commerciële bedrijven)
Is uw organisatie te klein voor een volledig back office in huis, werken uw medewerkers gedecentraliseerd, of bent u op zoek naar een persoonlijke assistent, wij bieden u de oplossing op maat en op afstand. Of het nu gaat om het voeren van uw correspondentie, het opnemen van uw telefoon, het maken van afspraken, het organiseren van vergaderingen en het notueleren ervan, u kunt uw werkzaamheden met een gerust hart bij ons neerleggen. De jarenlange ervaring zorgt voor een accurate, persoonlijke en efficiente manier van werken. 


Terug naar Werkzaamheden